40- jarig jubileum

40-jarig jubileum Tandartsenpraktijk Grou groot succes!

Het was vrijdag 8 november 2019, 40 jaar geleden dat de Tandartsenpraktijk Grouw opgericht werd. Daarom organiseerde de praktijk een middag vol leuke activiteiten voor haar klanten en geïnteresseerden.

Dat veel mensen het leuk vonden om een kijkje achter de schermen te nemen bij Tandartsenpraktijk Grou bleek wel uit de hoeveelheid bezoekers. Tandarts Bate de Boer: “We hebben ruim 350 mensen mogen verwelkomen. Een enorme opkomst. Ik vond het erg leuk om veel van onze vaste klanten te zien. Ook prachtig dat er zoveel kinderen kwamen: ze liepen zo vrij en vrolijk door de praktijk!”

Er waren veel activiteiten voor jong en oud. Kinderen vroegen vaak aan de tandenfee of ze met haar op de foto mochten. Leuk was het te zien dat bezoekers met grote precisie een letter in kunsttanden graveerden. Vervolgens kon je deze vullen alsof het een echte tand was waar een gaatje in zat. En niet alleen het schoonhouden en het polijsten van het gebit, maar ook de zuurgraad van verschillende dranken kon deze middag zelf getest worden. Met veel interesse luisterden mensen naar de uitleg over kronen en protheses. Ook zijn er veel appels, met het logo van ‘Tandartsenpraktijk Grou’ en goodiebags mee naar huis gegaan.

Vaste klant van de praktijk, Jolien (5 jaar): “De speurtocht vond ik heel erg leuk! Ik heb de schatkist met de code gekraakt. Het boren in de tand vond ik nog wel moeilijk, maar de tandarts hielp me daarbij. Gaaf is mijn sleutelhanger-tand met paarse letter J, hè?”

“Angst voor de tandarts kunnen we, onder andere door de leuke activiteiten van deze middag, op jonge leeftijd al voorkomen. In de toekomst gaan we nog meer aandacht besteden aan preventie voor kinderen door verdere inzet van de tandenfee en de tandenridder”, aldus tandarts Bernt ter Pelkwijk.

Vaste gezichten van de praktijk en baliemedewerkers Tineke Visser en Gyne de Vries: “Wat een geweldige dag! Heel veel dank namens de praktijk voor het bezoek en de enthousiaste reacties.”

Hieronder kun je de film en foto’s van deze fantastische dag bekijken!

Hartelijke groet,
Team Tandartsenpraktijk Grou