Onze praktijk

Tandheelkunde wordt bij ons in de praktijk op traditionele manier uitgevoerd. Dit houdt in dat de tandarts op één kamer werkt en de meeste behandelingen van begin tot eind zelf uitvoert met de hulp van een assistente.

In onze praktijk werken vier tandartsen, twee mondhygiënistes, één klinisch prothese technieker, vier paro-preventieassistentes, een preventieassistentes, twee stoelassistentes, drie vaste baliemedewerkster en een praktijkmanager.
De (paro) preventieassistent is een assistent die nascholing heeft gevolgd om zelfstandige handelingen te doen, zoals: tandsteen verwijderen, sealen, afdrukken maken, noodkronen maken en plaatsen. Daarnaast geven zij instructie om de tanden en kiezen optimaal schoon te houden en zo nodig geven zij voedingsadviezen. De mondhygiëniste zorgt voor patiënten met een specifiek tandvlees probleem. De praktijkmanager coördineert de interne bedrijfsvoering van de praktijk.

Sinds 2006 is tandarts B.J. ter Pelkwijk geregistreerd tandartsangst begeleiding bij de VBTGG, één van de twee geregistreerde angsttandartsen in Friesland.  Naast veel geduld behandelen we patiënten met tandartsangst ook met lachgas. Lachgassedatie maakt een behandeling bij de tandarts makkelijker.

De heer G. Teigeler van het gelijknamige tandtechnisch laboratorium in Sneek verzorgt het merendeel van onze gebitsprotheses. Hij is daarvoor op maandagochtend bij ons in de praktijk in Grou.

De tandartsengroeppraktijk Grou is onderdeel van de NLTCO.

Cliënten/Patiëntenraad

Deze pagina is nog in ontwikkeling betreft de Cliëntenraad.

Uw mening telt
Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Uw reactie is heel waardevol: daarmee kunnen we onze zorg en service verbeteren. Wilt u uw suggesties of complimenten aan ons doorgeven? Laat het ons weten. Vanzelfsprekend kunt u dit ook melden bij de balieassistente en/of bij uw behandelaar. U kunt ook een mail sturen naar info@tandartsengrou.nl of bellen naar 0566-624850. Wederzijds respect wordt zeer op prijs gesteld en verbetert de communicatie.

 

Tandartsen van links naar rechts:  J. Faber, B. de Boer en B.J. ter Pelkwijk